top of page
Flexible dancer, Catinka Träger

Catinka Träger

Catinka Träger, Catinka Åman Träger

Catinka är grundare och lärare på Studio Odette. Hon har erfarenhet som balettdansös och danslärare och har undervisat alla möjliga åldrar och nivåer i balett. Hon har dansat på Kungliga Operan i baletter som Romeo och Julia, Svansjön, Onegin, Nötknäpparen och Våroffer. Utöver detta har Catinka varit landslagsgymnast i rytmisk gymnastik med individuellt guld i bland annat lag-SM. Med hjälp av sin kunskap från gymnastiken och baletten har hon tagit fram det speciellt utformade programmet Vighetsakrobatik som bara finns på Studio Odette. 

 

Frida Hambraeus

 

 

Vår fantastiska balettlärare Frida är dansös på Kungliga Operan i Stockholm. Hon har dansat i många baletter som Svansjön, Alice i Underlandet, Artifact Suite, Mats Eks Julia & Romeo och hon har haft roller som Tant brun och Polkagris i Nötknäpparen - Petter och Lottas jul, Grevinnan in Törnrosa, och dansat Grand Pas Classique i Raymonda. Sin utbildning har hon fått på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm och på John Cranko Schule i Stuttgart, Tyskland.

3_4_frida_hambraeus14.jpg
IMG_0076.jpg

 

Emily Slawski

 

Vår underbara balettlärare Emily är dansös på Kungliga Operan i Stockholm. Hon har bland annat dansat roller som Husan i Nötknäpparen, Alice i Alice i underlandet, dansat i Mats Ek’s Julia & Romeo och gjort Fågel blå i Törnrosa. Emily är född och uppvuxen i Florida och fick sin utbildning på ”Kirova Ballet” i Miami innan hon flyttade till Sverige 2012 och började arbeta på Kungliga Operan.

Emily Slawski Headshot.JPG
Emily Slawski Full Body dance pic.JPG

 

Levi

Blad

 

Vår grymma balettlärare Levi har medverkat i föreställningar på Kungliga Operan samt dansat utomlands på turné i Kanada och Frankrike. Levi är utbildad vid Kungliga Svenska Balettskolan och erhöll Gösta Svalbergs stipendium vid examen samt har erhållit flera stipendier från Carina Ari under skolans gång.

Levi audition portrait photo.jpg
Levi Blad Full body dance pic_Audition p

Hampus Gauffin

 

Vår superduktiga lärare Hampus är solistdansare på Kungliga Operan. Han har även jobbat internationellt som dansare under flera år i Kanada, samt i gästspel på scener runtom Europa. Hampus har under sin karriär dansat roller i många baletter bl.a. Fågel blå i Törnrosa, Bond pas de deux i Giselle, Pas de trois och Narren i Svansjön, Benvolio i Julia och Romeo. Han har även dansat solistroller i många moderna verk av kända koreografer som t.ex. Bella Figura och Wings of Wax av Jiří Kylián, Svansjön av Mats Ek, Cacti av Alexander Ekman och Artifact suite av William Forsythe. Hampus är utbildad på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm.

 

1335C642BB83402C8A3F4603E3AEA56F.jpg
Preston's computer 007.jpg

Edoardo Pavoni

 

Välkommen till vår suveräna balettlärare Edoardo Pavoni!

Edoardo påbörjade sina dansstudier på La Scalas balettskola i Milan. Efter ytterligare en examen från English Nation Ballet School så fick han jobb i Finlands Nationalbalett, först med ungdomskompaniet och sedan med huvudkompaniet. Numera dansar Edoardo med Kungliga Baletten och det är vi mycket tacksamma för, eftersom han då kan undervisa på Studio Odette!

pavoniedoardo-900x750-1.jpeg
edoardo_pavoni-2.jpg

Pauline

Simon

 

Vår fantastiska lärare Pauline är dansare på Kungliga Operan i Stockholm. Hon har tidigare dansat med Finnish National Opera and Ballet och Bayerisches Staatsballett. På Kungliga Operan i Stockholm har hon bland annat medverkat i baletterna Svansjön, Don Quijote och Giselle. 

 

3_4_pauline_simon_190822_ct1087.jpg
362906653_301926642300558_2603933413104292625_n.jpg
bottom of page