top of page
Wedding Dress  _edited.jpg

Bröllopsdans

nygifta

Det spelar ingen roll hur lite danserfarenhet ni har - vi hjälper er att glänsa och ha kul på dansgolvet!

Vare sig du vill lära dig grundstegen i en traditionell bröllopsvals eller imponera på gästerna med en helt personlig bröllopskoreografi så hjälper vi dig inför den stora dagen!

Vi hjälper dig inför den stora dagen...

Bröllopsvals - lär er grundstegen

För dig som vill lära sig grunderna i vals går vi igenom grundsteg och andra enklare danssteg till att börja med. Vi lär er dansa i par och ni får all nödvändig information så att ni kan fortsätta öva på egen hand efter lektionen. Du kan också få hjälp att sätta ihop stegen till en egen koreografi!

En möhippa/svensexa att minnas!

Vi bidrar med det lilla extra till ert festtillfälle. Låt bruden/brudgummen glänsa som en dancing queen! Ett kul och avslappnat sätt att umgås samtidigt som ni finslipar era danssteg inför bröllopsdagen!

Koreografi - imponera på gästerna

För dig som vill ha hjälp att sätta ihop en unik och personlig bröllopsdans så kan vi hjälpa er med allt från att sätta ihop en koreografi med danssteg med rätt nivå till att hitta rätt låtval. Vi koreograferar dansen speciellt efter era önskemål – ni får gärna komma med kreativa idéer! 

Överraska med ett danspass

Överraska med ett härligt danspass på släktträffen eller företagsfesten! Vi skräddarsyr upplägg och dansstil utifrån era önskemål.

307819936_503036921223591_576704105630631347_n.jpg
Vit bröllopstårta
Berätta mer!
långsam dans
IMG_20170823_200734_883_edited.jpg

"Jag hittade Studio Odette under en tuff period i mitt liv, och söndagslektionerna med Levi har skänkt mig så mycket glädje!

Jag har fått nya vänner och söndagarna har blivit veckans höjdpunkt!"

bottom of page